Werken met kinderen, jeugd en adolescenten
Professionals binnen de jeugdzorg hebben het gezamenlijke doel om jeugdigen en adolescenten veilig te laten opgroeien. De jongere die centraal staat, heeft vaak te maken met meerdere hulpverleners en partijen. Dat vraag om een actieve samenwerking met de jongere en alle betrokkenen. Daarom dienen hulpverleners een professionele attitude te hebben waarmee zij in staat zijn om te kunnen gaan met verschillende belangen en samenwerkingen op te zoeken daar waar mogelijk. RINO Zuid heeft een breed aanbod - SKJ geaccrediteerde - trainingen gericht op jeugdzorgprofessionals en jeugdgezinsprofessionals

Wil je meteen beginnen?
Onderstaande modules staan klaar om je aan te melden.

Belangstelling doorgeven
Deze modules worden binnenkort weer ingepland, laat alvast weten als je hiervoor belangstelling hebt. Dan nemen we contact met je op zodra deze gepland wordt.

Werken in het jeugddomein
RINO Zuid, RINO amsterdam en het RadboudCSW hebben de handen ineengeslagen voor de ondersteuning van de medewerkers in het jeugddomein. Met drie nieuwe geaccrediteerde modules willen zij HBO- en WO-professionals, die werken in verschillende velden binnen het jeugddomein, steviger in hun schoenen zetten. Deze modules hebben aandacht voor gemeenschappelijke taal, zelfzorg en uitbreiding van je handelingsrepertoire, gebaseerd op wetenschappelijke kennis.

Vragen?
Heb je vragen of belangstelling in een Incompany traject? Neem dan vrijblijvend contact op met onze afdeling nascholing via nascholing@rinozuid.nl.