Investeren in de toekomst
De gezondheidszorg heeft behoefte aan goed opgeleide professionals. Deze professionals hebben niet alleen gedegen theoretische kennis maar ook veel ervaring van de dagelijkse praktijk. Praktijkinstellingen bieden aankomende professionals de mogelijkheid om deze praktijkervaring op te doen. Praktijkinstelling worden geeft je organisatie een positieve uitstraling. Als praktijkinstelling investeer je in de toekomst van aankomende professionals in de geestelijke gezondheidszorg. Ook neem je deel aan het netwerk van praktijkinstellingen en universiteiten. Hierdoor neem je kennis van en draag je bij aan de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen.

Procedure
Wanneer je instelling een of meerdere opleidingsplaatsen wil aanbieden, dient de instelling erkend te worden. Klik hier voor meer informatie over de erkenningsprocedure.

Vacatures
Vacatures voor opleidingsplaatsen? Deze plaatsen wij gedurende 3 maanden kosteloos op onze website. Vacatures kunnen het gehele jaar door worden geplaatst, mail hiervoor naar de webredacteur.

Vragen?
Heb je na het lezen van de informatie op deze website nog vragen over de praktijkopleiding of het aanmelden van opleidingsplaatsen, dan kun je contact opnemen met een van de opleidingsmanagers of via telefoonnummer 085 - 890 2200.

POH-GGZ
Deelnemers aan de opleiding POH-GGZ dienen ook te beschikken over een opleidingsplaats in de praktijk. Op dit moment gelden er nog geen landelijke erkenningseisen voor deze praktijkinstellingen. Meer informatie over de opleiding tot POH-GGZ en wat dit voor u als praktijkinstelling betekent? Klik hier.