Of je nu psycholoog, psychotherapeut of pedagoog bent, er wordt van je verwacht dat je werkt volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Als lid van RINO Premium krijg je handvatten om je wetenschappelijke attitude te versterken en de kloof tussen wetenschap en praktijk te verkleinen. Zo krijg je toegang tot diverse podcasts en kun je kosteloos deelnemen aan interessante webinars, lezingen of masterclasses.

Word kosteloos lid
De activiteiten binnen RINO Premium zijn exclusief voor ons netwerk. Wil je bij dit netwerk horen? Dat kan. Ben je de afgelopen vijf jaar één of meerdere keren betrokken geweest bij ons onderwijs? Bijvoorbeeld als docent, deelnemer, opdrachtgever of begeleider? Dan kun je je aanmelden door dit formulier in te vullen. Je krijgt dan toegang tot Mijn RINO Zuid, de omgeving waar meer informatie te vinden is over de activiteiten van RINO Premium.

RINO Premium Podcast
Luister je mee naar de podcast van RINO Premium? Deze podcastserie bestaat uit gesprekken met deskundigen uit het netwerk van RINO Zuid, met ieder een andere expertise. In deze serie delen deskundigen uit ons netwerk ieder op eigen wijze hun visie op psychologie.

Het Wetenschapsfonds van RINO Zuid
RINO Zuid is een stichting en heeft geen winstoogmerk, maar streeft wel een gezonde bedrijfsvoering na. Ieder jaar kan een eventueel positief bedrijfsresultaat toegevoegd worden aan het wetenschapsfonds. Het fonds is de afgelopen jaren ingezet om de relatie tussen de wetenschap en het werkveld te versterken. Hier kun je lezen om welke projecten dat gaat.