RINO Zuid is een dynamisch en operationeel netwerk van universiteiten, aanbieders van geestelijke gezondheidszorg, hulpverlening en opdrachtgevers. Met ons opleiding- en nascholingsaanbod brengen wij de wetenschap en de praktijk in de GGZ en het sociaal domein dichter bij elkaar. Wij leiden op voor de beste psychologische en pedagogische zorg.

RINO Zuid heeft een ruim aanbod aan nascholingsactiviteiten. Van open aanbod tot incompany trajecten (op maat). We zoeken daarbij constant de aansluiting op de ontwikkelingen binnen de sector en de dynamiek binnen uw organisatie. Daarom zoeken we altijd naar de vraag achter de vraag en ontwikkelen we samen met u en ons netwerk van docenten een opleidingstraject waarbij inhoud, implementatie en borging binnen uw organisatie centraal staan. We streven ernaar onze opleidingen aan te bieden tegen zo laag mogelijke kosten.

Neem voor meer informatie contact met één van onze medewerkers van nascholing & incompany op, of stuur een e-mail naar: nascholing@rinozuid.nl.