Word docent bij RINO Zuid
De opleidingen en nascholingsactiviteiten van RINO Zuid worden verzorgd door ruim 400 bevlogen docenten. Zij zijn werkzaam in de GGZ, doceren op een universiteit of hebben een eigen praktijk. Door de constante uitbreiding van onze opleidingsactiviteiten en de groei die wij op korte termijn verwachten voor zowel voor de BIG-opleidingen als de nascholingsactiviteiten, zijn wij hard op zoek naar nieuwe docenten!

Ben je expert op het gebied van diagnostiek, behandeling, professionele attitude of heb je ervaring in de geestelijke gezondheidszorg voor specifieke doelgroepen? Lijkt een docentschap bij RINO Zuid je wat? Laat dan je contactgegevens achter via onderstaande link en wij bellen je binnenkort om de mogelijkheden en samenwerkingsvormen met je te bespreken. Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend.

Waarom docent zijn bij RINO Zuid?

  • Lesgeven in Zuid Nederland (incompany), of op één van onze locaties in Eindhoven en/of Maastricht.
  • Diverse samenwerkingsvormen mogelijk, zodat doceren bij RINO Zuid ingepast kan worden in je drukke schema als specialist.
  • Didactisch ontwikkelen terwijl je jouw kennis deelt met anderen.
  • Ook zonder jarenlange praktijkervaring kun je als docent bij RINO Zuid aan de slag!

Opleiden bij organisaties of in Eindhoven en Maastricht
Lokaal opleiden is een van de speerpunten uit ons strategisch plan. Ons werkgebied is groot, maar door onze opleidingen en nascholingen letterlijk dichter bij huis aan te bieden, willen we het onze deelnemers gemakkelijker maken. Daarom vinden onze trainingen niet enkel meer plaats op onze hoofdlocatie in Eindhoven, maar beschikken wij tegenwoordig ook over een locatie in Maastricht. We zijn ook vaak te vinden binnen organisaties voor maatwerktrajecten. Voor deze locaties zijn wij in het bijzonder opzoek naar bevlogen docenten die graag kun kennis met anderen delen.

Verschillende samenwerkingsvormen mogelijk
Wij snappen dat jouw docentschap ingepast moet worden in je drukke agenda als specialist. Daarom bekijken we graag samen met jou hoe dit het best gecombineerd kan worden. Het is mogelijk om bij ons iedere week een les te verzorgen, maar ook het verzorgen van enkele lesdagen per jaar behoort tot de mogelijkheden.

Didactisch ontwikkelen
Lesgeven betekent werken aan je didactische vaardigheden. Wij vinden het belangrijk om onze docenten hierbij optimaal te ondersteunen en daarmee de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen. Als docent kun je dan ook rekenen op onderwijskundige nascholing. Zo breng je niet alleen je kennis en ervaring over op anderen, maar doe je met lesgeven ook nieuwe kennis en vaardigheden op. Leren staat bij ons immers centraal.

Ervaring
Veel RINO docenten zijn experts in hun vakgebied en hebben jarenlange praktijkervaring. Toch is dit geen absolute voorwaarden om als docent bij ons aan te slag te kunnen. Ook wanneer je bijvoorbeeld net de GZ-opleiding hebt afgerond, zijn er mogelijkheden op het gebied van doceren. In dat geval kun je bijvoorbeeld lessen verzorgen in samenwerking met een senior docent. Beschik je over een HBO+ niveau en zou je graag een module in ons nascholingsaanbod willen verzorgen? Niet alleen voor de huidige modules zoeken we docenten, ook wanneer je een specifieke expertise hebt die je graag op anderen wilt overbrengen, kun je contact met ons opnemen. Wij kijken dan graag of dit in ons nascholingsaanbod past.