Leergang hoogbegaafdheid
Over hoogbegaafdheid zijn veel misvattingen. Hoogbegaafdheid is meer dan het bezit van een uitzonderlijke intelligentie. Creativiteit en een andere manier van denken zorgen ervoor dat er een bijzonder intelligentie potentieel is. Hoogbegaafden worden soms als vreemd ervaren en voelen zich vaak niet herkend. De kleine trauma’s in het leven van een hoogbegaafde zijn te voorkomen met de juiste herkenning en begeleiding. RINO Zuid heeft hier, samen met hoofddocent Mia Frumau een specifieke leergang voor ontwikkeld. In deze leergang wordt uitgegaan van het neuro divergente brein en de begrippen 'dubbel bijzonder' en 'twice exceptional'.

De leergang Hoogbegaafdheid bestaat uit de volgende modules:

Er is ook een aantal nascholingsmodules gericht op Hoogbegaafdheid:

Daarnaast biedt RINO Zuid, in samenwerking met RadboudCSW, de nieuwe, korte, variant van deRadboud International Training on High-Ability (RITHA):

Meer lezen over Hoogbegaafdheid? Lees dan ook:

Vragen?
Heb je vragen of sluit ons open aanbod onvoldoende aan bij de opleidingsvraag van jouw organisatie? We ontwikkelen graag een maatwerk- of incompanytraject. Neem vrijblijvend contact op met onze afdeling nascholing via nascholing@rinozuid.nl.