Heeft uw instelling één of meerdere opleidingsplaatsen bevestigd gekregen voor een opleiding? Dan kunt u gaan werven en selecteren. U kunt uw vacaturetekst kosteloos op onze website plaatsen. Mail hiervoor de vacaturetekst in een word-document naar onze webredacteur.


Zodra uw instelling een kandidaat heeft geselecteerd, draagt u deze voor aan de hoofdopleider van de betreffende opleiding. Hiervoor stuurt u een mail met naam en contactgegevens van de kandidaat. De deadlines hiervoor vindt u op de bevestiging van de opleidingsplaats die u na de inventarisatie van ons ontving. De kandidaat wordt uitgenodigd voor een toelatingsgesprek. Als uw kandidaat is toegelaten tot de opleiding sluiten we een opleidingsovereenkomst af tussen de kandidaat en de praktijkinstelling.

* Voor de GZ-opleiding kan uw instelling alleen kandidaten voordragen die een LOGO-verklaring hebben waaruit blijkt dat ze aan de gestelde toelatingsvoorwaarden voldoen.

** Kandidaten voor de opleiding tot orthopedagoog generalist worden alleen toegelaten als zij bij de NVO geregistreerd zijn als Basis orthopedagoog.