Word docent bij RINO Zuid!

De opleidingen en nascholingsactiviteiten van RINO Zuid worden verzorgd door ruim 325 bevlogen docenten. Zij zijn werkzaam in de GGZ, doceren op een universiteit of hebben een eigen praktijk. Door de constante uitbreiding van onze opleidings-activiteiten en de groei die wij op korte termijn verwachten voor zowel voor de BIG-opleidingen als de nascholingsactiviteiten, zijn wij hard op zoek naar nieuwe docenten!

Bent u expert op het gebied van diagnostiek, behandeling, professionele attitude of heeft u ervaring in de geestelijke gezondheidszorg voor specifieke doelgroepen? Lijkt een docentschap bij RINO Zuid u wat? Druk op de onderstaande button, laat uw contactgegevens achter en wij bellen u terug om de mogelijkheden en samenwerkingsvormen met u te bespreken. Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend.

CONTACT OPNEMEN

Waarom doceren bij RINO Zuid?

  • Lesgeven in Eindhoven, Maastricht en/of Breda.
  • Diverse samenwerkingsvormen mogelijk, zodat doceren bij RINO Zuid ingepast kan worden in uw drukke schema als specialist.
  • Didactisch ontwikkelen terwijl u uw kennis deelt met anderen.
  • Ook zonder jarenlange praktijkervaring kunt u als docent bij RINO Zuid aan de slag!

Ik vind het hartstikke leuk om ook als docent aan de andere kant van de tafel te staan en te delen waar ik me in heb verdiept. Doceren is voor mij de beste manier om te leren. Door les te geven ga ik me namelijk nog meer verdiepen in de materie.”  - Tim Batink, GZ-psycholoog en docent bij RINO Zuid.

 

Over RINO Zuid

RINO Zuid is een vooraanstaand opleidingsinstituut in de geestelijke gezondheidzorg en hulpverlening. Wij leiden psychologen, psychotherapeuten, klinisch psychologen en orthopedagogen op in nauwe samenwerking met universiteiten en specialisten uit de regio. Ook verzorgen wij diverse nascholingscursussen, workshops en masterclasses en geven wij incompany opleidingen en trainingen bij externe opdrachtgevers.

Doceren in Eindhoven, Maastricht en/of Breda

Lokaal opleiden is een van de speerpunten uit ons strategisch plan. Ons werkgebied is groot, maar door onze opleidingen en nascholingen letterlijk dichter bij huis aan te bieden, willen we het onze deelnemers gemakkelijker maken. Daarom vinden onze trainingen niet enkel meer plaats op onze hoofdlocatie in Eindhoven, maar beschikken wij tegenwoordig ook over leslocaties in Maastricht en Breda (2019). Voor deze leslocaties zijn wij in het bijzonder op zoek naar bevlogen docenten die graag kun kennis met anderen delen.

Diverse samenwerkingsvormen mogelijk

Wij snappen dat uw docentschap ingepast zal moeten worden in uw drukke schema als specialist. Daarom bekijken we graag samen met u hoe dit het best gecombineerd kan worden. Het is mogelijk om bij ons iedere week een les te verzorgen, maar ook het verzorgen van enkele lesdagen per jaar behoort tot de mogelijkheden. Er zijn dus veel opties qua samenwerkingsvormen.

Didactisch ontwikkelen

Lesgeven betekent werken aan uw didactische vaardigheden. Wij vinden het belangrijk onze docenten hierbij optimaal te ondersteunen als waarborg voor de kwaliteit van onze opleidingen. Als docent kunt u dan ook rekenen op onderwijskundige nascholing. Zo brengt u niet alleen uw kennis en ervaring over op anderen, maar doet u met lesgeven ook nieuwe kennis en vaardigheden op. Leren staat bij ons immers centraal.

Ervaring

Veel RINO-docenten zijn experts in hun vakgebied en hebben jarenlange praktijkervaring. Toch is dit geen absolute voorwaarden om als docent bij ons aan te slag te kunnen. Ook wanneer je bijvoorbeeld net de GZ-opleiding hebt afgerond, zijn er mogelijkheden op het gebied van doceren. In dat geval kun je bijvoorbeeld lessen verzorgen in samenwerking met een senior docent.

Beschikt u over een HBO+ niveau en zou u graag een module in ons nascholingsaanbod willen verzorgen? Niet alleen voor de huidige modules zoeken we docenten, ook wanneer u een specifieke expertise heeft die u graag op anderen zou willen overbrengen, kunt u contact met ons opnemen. Wij kijken dan graag of dit in ons nascholingsaanbod past.

Onderdeel worden van het RINO Zuid netwerk?

RINO Zuid is een levendige en dynamische netwerkorganisatie. Wij richten ons op kennisoverdracht en ontmoetingen tussen mensen. Wil jij hier onderdeel van uitmaken? Druk op de onderstaande button, laat uw contactgegevens achter en wij bellen u terug om geheel vrijblijvend de mogelijkheden en samenwerkingsvormen met u te bespreken.

CONTACT OPNEMEN