Vier je 40 jaar RINO Zuid met ons?

Weet je nog… dat we verhuisden van Maastricht naar Eindhoven? Of dat we drie gloednieuwe postacademische beroepsopleidingen ontwikkelden? Of die tijd dat het beroep psychotherapeut tijdelijk werd opgeheven? Dat we de GZ-opleiding op de Cariben organiseerden? Wij weten ’t nog goed. Je ziet het: we hebben de afgelopen 40 jaar een heleboel meegemaakt. Het is tijd om daar samen bij stil te staan. We vieren 40 jaar RINO Zuid.

Kom je ook naar het jubileumfeest? 

Want zonder jou zijn we niet compleet. Mensen zoals jij maken elke dag het verschil in de geestelijke gezondheidszorg en het sociaal domein. En dat waarderen we enorm! Ben jij verbonden (geweest) met RINO Zuid? Dan ontmoeten we je heel graag tijdens het jubileumfeest op 24 september. We praten onder andere over werkgeluk, geniale ideeën, generaties op de werkvloer en ACT. Muziek brengt je in vervoering en je haalt mooie herinneringen op met vakgenoten. Zien we je daar? We kijken uit naar je komst.

Dit moet je weten: 

  • We vieren 40 jaar RINO Zuid
  • Op 24 september
  • Van 15.30 uur - 20.00 uur
  • In Eindhoven
  • Voor jou: onderdeel van ons netwerk

Schrijf je in via deze button: 

Let op: er zijn maar 150 plaatsen beschikbaar. Later vragen we je nog om je voorkeur door te geven voor de verschillende workshops en lezingen.

Er wordt nog hard gewerkt aan de invulling van het programma. Onderstaande sprekers zijn er in ieder geval bij!

Rob Urgert
In 1998 begon spreker Rob Urgert met zijn comedy carrière toen hij lid werd van de Comedytrain. Hij was betrokken bij bekende tv-programma’s zoals ‘Dit was het nieuws’ en ‘Koefnoen’. Daarnaast is Rob Urgert nog steeds regelmatig, vaak samen met Joep van Deudekom, te zien in de Nederlandse theaters. In de lezing "hoe krijg ik een geniaal idee in 30 minuten' laat Rob je verborgen creativiteit ontdekken.

Jurriën Hamer
Jurriën is filosoof, jurist en schrijver van het boek Waarom schurken pech hebben en helden geluk: een nieuwe filosofie van de vrije wil. Hij studeerde rechten en filosofie aan de Universiteit Utrecht, en promoveerde daar ook. Als schrijver, spreker en gespreksleider laat hij op toegankelijke, humoristische en prikkelende wijze zien hoe filosofische ideeën over rechtvaardigheid, schuld en de vrije wil een enorme invloed op onze levens uitoefenen. 

Marjolein Vleugel
Marjolein is oprichter van Expertise Centrum Act. Een centrum waar vanuit ik, samenwerkend met andere professionals, het mogelijk wil maken om zoveel mogelijk mensen een waardevol en vrij leven te laten leiden. Ons handelen wordt bepaald door onze leergeschiedenis en de context waarin we verkeren. Je hier bewust van worden en leren zien op welke manier, welke factoren je gedrag beïnvloeden is de kern van ons werk. Door je opmerkzaamheid hiervan te vergroten kun je beter je gedrag aanpassen zodat je doet wat je werkelijk wilt doen. Dit vraagt om moed en lef. Moed hebben om naar de moeilijke kanten van het leven, van je zelf te kijken. Dat proces samen met een ander mogen  doorlopen, is voor mij van grote waarde.

Erik Jansen
Na zijn opleiding tot verpleegkundige en maatschappelijk werk heeft Erik bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Erik is sinds de oprichting van Mental Health Caribbean in 2012 (en zijn rechtsvoorganger SVP-CN) als directeur werkzaam bij MHC. Met ingang van 1 maart 2018 is Erik tevens benoemd als Bestuurder. Hiervoor heeft Erik gewerkt als manager in onder ander de gehandicaptenzorg en als regiomanager bij Novadic-Kentron, een GGZ-verslavingszorginstelling in Noord Brabant, Nederland.