Naast de opleidingen tot gezondheidszorg psycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog en orthopedagoog-generalist verzorgen wij sinds 2015 de post-hbo opleiding voor praktijkondersteuner huisarts GGZ (POH-GGZ). Deze opleiding is ontwikkeld binnen de kaders van de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) en de Landelijke Vereniging POH-GGZ. De opleiding is sterk praktijkgericht en we werken nauw samen met huisartsenpraktijken waar deelnemers het praktijkgedeelte van de opleiding doen. Onze docenten zijn expert in hun vak, we werken met ervaringsdeskundigen en trainingsacteurs en in de lessen staat het ontwikkelen van vaardigheden en attitude centraal.

Na 3 jaar is de opleiding POH-GGZ een vast onderdeel geworden van ons opleidingsaanbod. Er starten ieder jaar minimaal twee groepen. Daarnaast verzorgen we de POH-GGZ-opleiding op maat als in-company-traject en bieden we meerdere (in-company) nascholingsmodules aan. 

Voor de inhoudelijke ontwikkeling van de opleiding is er een opleidingscommissie ingesteld. Deze bestaat uit een kader-arts GGZ, een senior POH-GGZ en staat onder voorzitterschap van de hoofdopleider. Op basis van de agenda nodigen ze relevante experts uit. De opleiding wordt gecoördineerd door een opleidingsmanager.

Omdat de huidige hoofdopleider zijn functie neerlegt, zijn wij per 1-1-2019 op zoek naar een Hoofdopleider POH-GGZ voor gemiddeld 3 uur per week.

Interesse? Bekijk de vacature hier.