WEGWIJS IN LEERINTERVENTIES

Want alhoewel we bij leren vaak direct denken aan het volgen van een opleiding of cursus, kent ontwikkelen enorm veel verschillende vormen (of interventies, zoals Marieke en Karin het zo mooi noemen). Leren doet u ook simpelweg door te kijken en luisteren naar elkaar. Vaak is er binnen een organisatie al veel kennis aanwezig en is het waardevol dit met elkaar te delen. Met het initiëren van deze presentatie, gaven Marieke en Karin daarvoor het goede voorbeeld.

WERKEN EN LEREN MOET LEUK ZIJN!

Wat we voornamelijk meenamen? Dat werken een belangrijk deel van ons leven is en dat leren daarin een centrale rol vervult. Door te leren kunt u uw talenten ontwikkelen en blijven benutten, neemt uw werkplezier toe en blijf u van toegevoegde waarde. Hoe stimuleert u leren en ontwikkelen binnen een organisatie? Hoe zorgt u ervoor dat medewerkers hun talenten inzetten en kennis en kunde op peil houden?

BIJ RINO ZUID STAAT LEREN CENTRAAL

Al deze vraagstukken passeerden tijdens de presentatie van Marieke en Karin de revue en zetten ons aan het denken. Leren en ontwikkelen staat bij RINO Zuid natuurlijk centraal. U zult begrijpen dat we dan ook erg blij zijn dat deze toppers zich op opleidingskundig gebied ontwikkelen en daarmee van toegevoegde waarde zijn voor ons als organisatie!

Zet hem op dames, halfway there!