We weten allemaal dat buiten zijn & lichaamsbeweging goed voor je is. Maar kun je dit echt combineren met serieuze therapie? In dit inspirerende webinar vertellen Irina en Christel je aan de hand van een casus meer over de do’s en don’ts van wandeltherapie.

Irina Poleacov en Christel Westgeest kwamen beiden in aanraking met wandeltherapie doordat ze vastliepen met een cliënt. Het meenemen van de cliënt naar buiten was zo’n succes dat ze er vanaf dat moment niet meer mee zijn gestopt. Inmiddels leiden ze zelf zorgprofessionals op tot Buitenpsycholoog, nemen ze teams mee naar buiten en geven ze wandeltherapie aan cliënten.

Tijdens dit inspiratiewebinar komen in grote lijnen de volgende onderwerpen aan bod:

  • De wetenschap over wandeltherapie
  • De voor- en nadelen van wandeltherapie
  • De toepassing van wandeltherapie in de praktijk
  • Q&A

RINO Premium
RINO Premium is een bundeling van extra wetenschappelijke activiteiten en projecten, speciaal voor ons netwerk. RINO Zuid wil bijdragen aan het verkleinen van de kloof tussen wetenschap en praktijk en het versterken van de wetenschappelijke attitude van professionals. Dat doen we met RINO Premium. De activiteiten binnen RINO Premium zijn exclusief voor ons netwerk. Wil je bij dit (gratis) netwerk horen? Dat kan. Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier voor het webinar. Meer informatie over RINO Premium vind je hier: https://rinozuid.nl/over-rino-zuid/rino-premium/.

Praktisch informatie

  • Via onderstaande knop kun je je aanmelden voor het webinar. Je ontvangt vervolgens een week vantevoren een e-mail met een link naar de Zoomsessie;
  • Deelname is gratis. Accreditatie is aangevraagd.