Anneloes en Lars presenteren de aanloop en opzet van de campagne “Vergeet jezelf niet als je voor een ander zorgt”. Tevens zal het zorgaanbod voor zorgprofessionals specifiek en het programma CoFit-19 toegelicht worden.

De eerste resultaten van hun onderzoek naar mentale gezondheid onder zorgprofessionals in Nederland gedurende de COVID-19 pandemie en de COFit-19 module, welke gericht is op iedereen die klachten heeft als gevolg van corona zullen onderwerp van de presentatie zijn.

In dit webinar wordt toegelicht hoe je met een resultaat- en praktijkgerichte aanpak een onderzoeksprogramma ontwikkelt. Je doet inspiratie op aan de hand van praktijkvoorbeelden en krijgt inzicht in de behandelmodule Co-Fit 19 en in het programma “Vergeet jezelf niet als je voor een ander zorgt”.

RINO Premium
RINO Premium is een bundeling van extra wetenschappelijke activiteiten en projecten, speciaal voor ons netwerk. RINO Zuid wil bijdragen aan het verkleinen van de kloof tussen wetenschap en praktijk en het versterken van de wetenschappelijke attitude van professionals. Dat doen we met RINO Premium. De activiteiten binnen RINO Premium zijn exclusief voor ons netwerk. Wil je bij dit (gratis) netwerk horen? Dat kan. Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier voor het webinar. Meer informatie over RINO Premium vind je hier: https://rinozuid.nl/over-rino-zuid/rino-premium/.

Praktisch informatie

  • Via onderstaande knop kun je je aanmelden voor het webinar. Je ontvangt vervolgens een week vantevoren een e-mail met een link naar de Zoomsessie en aanvullende informatie.
  • Er zijn geen kosten verbonden aan het webinar
  • Accreditatie is aangevraagd bij FGZPT, NVP en NIP