De oplossingsgerichte methode Signs of Safety biedt een proces met verschillende tools om dit samen met ouders, kinderen en hun netwerk te doen.

In dit webinar krijg je een voorproefje van de Signs of Safety methode. Docente Lotte Strik vertelt je meer over de achtergrond van de methode, de mogelijkheden en beperkingen. Het webinar is bedoeld als kennismaking. Alleen de module biedt de volledig benaderingswijze.

Wil je meer weten over Signs of Safety kijk dan op onze modulepagina: Signs of Safety - RINO Zuid

RINO Premium
Dit webinar word je aangeboden door RINO Premium. RINO Premium is een bundeling van extra wetenschappelijke activiteiten en projecten, speciaal voor ons netwerk. RINO Zuid wil bijdragen aan het verkleinen van de kloof tussen wetenschap en praktijk en het versterken van de wetenschappelijke attitude van professionals. Dat doen we met RINO Premium. De activiteiten binnen RINO Premium zijn exclusief voor ons netwerk. Wil je bij dit (gratis) netwerk horen? Dat kan. Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier voor het webinar. Meer informatie over RINO Premium vind je hier: https://rinozuid.nl/over-rino-zuid/rino-premium/.

Praktisch informatie

  • Het webinar duurt van 19.00 - 20.30 uur
  • Via onderstaande knop kun je je aanmelden voor het webinar. Je ontvangt vervolgens een week vantevoren een e-mail met een link naar de Zoomsessie en aanvullende informatie.
  • Er zijn geen kosten verbonden aan het webinar
  • Accreditatie is aangevraagd bij FGZPT, NVP en NIP