Van zijn twaalfde tot zijn tweeëntwintigste bevindt Erwin Roebroeks zich in de greep van een dwangstoornis. In Ik dwang onderzoekt Roebroeks hoe het kan dat hij genezen is, en wat het betekent om bevrijd te zijn van een kwaad dat zo lang vat op hem had.

Op maandagavond 1 november van 19.00 tot 20.30 uur organiseren we speciaal voor leden van RINO Premium een webinar waarin Erwin Roebroeks meer vertelt over zijn boek en Jan Derksen met hem in gesprek gaat over dwangstoornissen.

RINO Premium
RINO Premium is een bundeling van extra wetenschappelijke activiteiten en projecten, speciaal voor ons netwerk. RINO Zuid wil bijdragen aan het verkleinen van de kloof tussen wetenschap en praktijk en het versterken van de wetenschappelijke attitude van professionals. Dat doen we met RINO Premium. De activiteiten binnen RINO Premium zijn exclusief voor ons netwerk. Wil je bij dit (gratis) netwerk horen? Dat kan. Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier voor het webinar. Meer informatie over RINO Premium vind je hier: https://rinozuid.nl/over-rino-zuid/rino-premium/.

Praktisch informatie

  • Via onderstaande knop kun je je aanmelden voor het webinar. Je ontvangt vervolgens een week vantevoren een e-mail met een link naar de Zoomsessie en aanvullende informatie.
  • Er zijn geen kosten verbonden aan het webinar
  • Accreditatie is aangevraagd bij FGZPT, NVP en NIP

Meer over 'Ik Dwang'

Ook Trouw is enthousiast over het boek van Erwin, lees hier de recensie.

Daarnaast was Erwin te gast bij de Cooke & Verhulst show, bekijk het item hier.

Foto: Keke Keukelaar