Neuropsychologische diagnostiek bij mensen met een diverse achtergrond kent uitdagingen op het gebied van taal, cultuur en opleiding. Sanne Franzen neemt je mee in de achtergronden, het voorbereiden van een NPO, het werken met een tolk en het voeren van een goed anamnesegesprek.

Dit webinar is interessant voor iedereen die werkt met mensen met een diverse, cross-culturele achtergrond, ook als je geen NPO’s uitvoert.

Via onderstaande button kun je je aanmelden voor het webinar. Je ontvangt vervolgens een week vantevoren een e-mail met een link naar de Zoomsessie;

RINO Premium
RINO Premium is een bundeling van extra wetenschappelijke activiteiten en projecten, speciaal voor ons netwerk. RINO Zuid wil bijdragen aan het verkleinen van de kloof tussen wetenschap en praktijk en het versterken van de wetenschappelijke attitude van professionals. Dat doen we met RINO Premium. De activiteiten binnen RINO Premium zijn exclusief voor ons netwerk. Wil je bij dit (gratis) netwerk horen? Dat kan. Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier voor het webinar. Meer informatie over RINO Premium vind je hier: https://rinozuid.nl/over-rino-zuid/rino-premium/.

Praktisch informatie

  • Via onderstaande knop kun je je aanmelden voor het webinar. Je ontvangt vervolgens een week vantevoren een e-mail met een link naar de Zoomsessie;
  • Deelname is gratis. Accreditatie is aangevraagd.