Ard van Oosten, psychiater, en Helma Cissen, klinisch psycholoog, geven dit interactieve webinar over het belang van aandacht voor werk binnen de reguliere behandeling en de wijze waarop je dit kunt doen. In het webinar, aangeboden door RINO Premium, wordt een toelichting gegeven op onderzoek en resultaten. Daarnaast worden concrete handvatten gegeven voor de klinische praktijk.

RINO Premium
RINO Premium is een bundeling van extra wetenschappelijke activiteiten en projecten, speciaal voor ons netwerk. RINO Zuid wil bijdragen aan het verkleinen van de kloof tussen wetenschap en praktijk en het versterken van de wetenschappelijke attitude van professionals. Dat doen we met RINO Premium. De activiteiten binnen RINO Premium zijn exclusief voor ons netwerk. Wil je bij dit (gratis) netwerk horen? Dat kan. Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier voor het webinar. Meer informatie over RINO Premium vind je hier: https://rinozuid.nl/over-rino-zuid/rino-premium/.

Praktisch

  • Via onderstaande knop kun je je aanmelden voor het webinar. Je ontvangt dan een week vantevoren een e-mail met een link naar de Zoomsessie en aanvullende informatie.
  • Er zijn geen kosten verbonden aan het webinar