BIG-opleidingen
Per 7 maart schalen we ons fysiek onderwijs op naar maximaal 60 procent. Hierbij blijven we rekening houden met uitval onder docenten en deelnemers zodat er ook hybride onderwijs gegeven zal worden.

Nascholing
Voor nascholingsmodules wordt de verhouding tussen fysiek en online onderwijs op maat afgestemd, passend bij het aanbod en de wensen & mogelijkheden van de docenten.

Hybride onderwijs
Tot de meivakantie bieden we (bij corona-gerelateerde afmeldingen) hybride onderwijs en zullen dit technisch en didactisch zo goed mogelijk ondersteunen. Daarna hopen en verwachten we dat de keuze voor fysiek of online onderwijs niet meer bepaald wordt door corona en dat we kunnen gaan inzetten op dynamische vormen van onderwijs vanuit kwalitatieve en didactische overwegingen.

Afmelden bij corona-gerelateerde klachten kun je doen door een e-mail te sturen naar opleiding@rinozuid.nl.

Mondkapjes en afstand
Vanaf 7 maart vervalt de 1,5 meter maatregel en de regel om mondkapjes te dragen op onze locaties. Basisregels als vaak handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog en geen handen schudden blijven gelden. Heb je corona-gerelateerde klachten, blijf dan thuis.

Vragen
Heb je vragen over ons beleid, neem dan vooral contact op met je contactpersoon bij RINO Zuid.

We hopen iedereen gezond en wel weer te zien na de voorjaarsvakantie!