Welkom
Bij binnenkomst in ons pand word je ontvangen door een medewerker bij de balie. Hij/zij verwijst je naar je lesruimte. Voor vragen kun je ook bij deze persoon terecht.

Lessen & catering
Om de fysieke lessen goed en veilig te kunnen organiseren werken we met 3 starttijden: 09.15, 09.30 en 09.45. Je ontvangt van ons bericht hoe laat je verwacht wordt. Kom a.u.b. niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van je les naar ons pand.

Voor de groepen waarbij lunch in de opleiding inbegrepen is, wordt deze op gespreide tijden aangeboden. RINO Zuid zorgt voor een gezonde en gevarieerde lunch en houdt hierbij rekening met diverse dieetwensen, het is niet nodig deze aan ons door te geven. Moeten we rekening houden met een allergie? Bespreek dit met de medewerkster van de catering of stuur een e-mail naar: catering@rinozuid.nl.

Gezondheidsklachten
Heb je zelf of iemand uit je gezin klachten die passen bij het corona-virus? Blijf dan thuis. Laat ons telefonisch (085 – 890 2200) weten dat je de les niet bij kunt wonen. Bij afwezigheid is het uitgangspunt dat je een vervangende opdracht krijgt.

Basisregels
We willen je verzoeken de basisregels van de Rijksoverheid aan te houden:

  • Was vaak en goed je handen
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen
  • Blijf thuis bij klachten en laat je testen

Mondkapjes zijn niet verplicht, uiteraard staat het je vrij deze te dragen.

Heb je nog vragen?
Meer informatie kun je vinden bij de veelgestelde vragen. Staat het antwoord op je vraag hier niet bij, stuur dan een e-mail naar: opleiding@rinozuid.nl.

Op naar een mooi opleidingsjaar
Ondanks alle regels hopen wij er samen weer een heel mooi opleidingsjaar van te maken.

Tot binnenkort.