Door cursisten en collega-docenten die Claire hebben genomineerd, wordt ze "een topper" genoemd. Ze is zeer deskundig en iemand die alle deelnemers het gevoel geeft dat ze 'thuiskomen'. Ze is in staat een dusdanige sfeer in een groep te creëren waarin iedereen zich veilig voelt, wat het leerproces zeer ten goede komt. Ze geeft de deelnemers persoonlijk feedback waarmee men verder aan de slag kan. "Ze is het beste wat je in de opleiding kan overkomen!" schreef één van de cursisten. Behalve hoofddocent GZ K&J is Claire ook nauw betrokken bij de innovaties in de GZ opleiding.

Het onderwijs bij RINO Zuid staat of valt met goede en inspirerende docenten; we zijn dan ook blij met en trots op docenten zoals Claire en hopen haar nog jaren als docent te behouden! Met de kabinetsplannen in het achterhoofd en Claire kennende moet dat in ieder geval nog even lukken! De uitreiking van deze prijs was voor Claire een grote verrassing en in haar hartverwarmende dankwoord toonde ze zich trots en blij. 

De uitreiking vond plaats tijdens de bijeenkomst ' Docenten in the spotlight'. "Te kort, te kort" en "Wat een geweldige manier om ons zo te inspireren en bedanken". Dat waren de meest gehoorde geluiden tijdens het heerlijke pastabuffet en bij de koffie.

De boeiende masterclass van Joseph Kessels was, zeer kort samengevat, een oproep tot innovatie met behoud van het goede.

De tijd tijdens de workshops vloog voorbij, mede dankzij de inzet van de workshopleiders. De dag smaakte letterlijk en figuurlijk naar meer!