Vorige week donderdag 12 april vond het symposium Samenwerking Eerstelijnszorg en het Sociaal Domein plaats. Een erg geslaagd evenement waar huisartsen, POH GGZ en professionals uit het Sociale Domein met elkaar om tafel zaten. Het symposium bestond uit een lezing over het 4D-model van Volte, er was ruimte voor een paneldiscussie en deelnemers kregen concrete handvatten aangereikt tijdens de diverse workshops.

Een goed georganiseerde dag met ruimte voor interactie en overleg
Deelnemers gaven ons terug dat ze het een goed georganiseerde dag vonden. Onder meer de ruimte die er was voor interactie en overleg sprak hen erg aan. Tevens bleek de lezing over het 4D-model van Volte een schot in de roos doordat het een brug wist te slaan tussen de eerstelijnszorg en het sociaal domein. Van beide partijen waren diverse deelnemers aanwezig wat de discussie – zeker in het panelgesprek – goed op gang bracht.

Een live verslag op Facebook
Voor wie niet bij het symposium aanwezig kon zijn werd live verslag gedaan via Facebook. De video’s nog niet gezien? Surf naar onze Facebook-pagina om een goede impressie te krijgen van de dag.