RadboudCSW en RINO Zuid werken op dit moment al succesvol samen voor twee opleidingen: de opleiding tot Orthopedagoog Generalist (OG ZON) en de RITHA-opleiding (Radboud International Training on High Ability). Als gevolg van deze constructieve samenwerking, bundelen zij vanaf eind december 2022 ook hun krachten voor de bij- en nascholingsactiviteiten van beide partijen. Daarmee vergroten ze het aanbod en leiden ze gezamenlijk meer professionals op binnen bijvoorbeeld de GGZ en het sociale domein. Hiermee hopen de opleiders bij te dragen aan een veerkrachtige samenleving, en een leven lang ontwikkelen voor hun relaties nog beter mogelijk te maken.

Uitwisseling van cursussen op website

De eerste stap in deze samenwerking is uitwisseling van elkaars cursussen op de websites van de opleidingsinstituten. Vanaf volgende maand is een gedeelte van het aanbod van RINO Zuid zichtbaar op de overzichtspagina met bij- en nascholingsactiviteiten van RadboudCSW en andersom. Professionals die zich willen aanmelden en doorklikken op het betreffende aanbod, komen dan op de website van de onderwijsaanbieder terecht. Hier kan de aanmelding vervolgens voltooid worden.

Mocht de samenwerking zijn vruchten afwerpen voor de relaties van zowel RadboudCSW als RINO Zuid, dan zullen op termijn ook cursussen van de samenwerkingspartner in eigen regio worden uitgevoerd.

Bekijk het aanbod

Benieuwd naar de bij- en nascholingsactiviteiten van RINO Zuid en het RadboudCSW? Bekijk het aanbod van RINO Zuid en het aanbod van RadboudCSW.