SUCCESSEN MOET JE VIEREN!

Nu, ruim drie jaar later, is het tijd om de figuurlijke vlag uit te hangen. Zo dachten collega’s Suzanne Wagemaker en Ricky van Rensen die tijdens het organisatieoverleg iedereen verrasten met zelfgebakken cup cakes en (alcoholvrije) champagne. Niet alleen was er afgelopen drie jaar onuitputtelijk hard gewerkt aan het project, ook het eindresultaat mag er wezen!

GEREALISEERDE VERBETERINGEN

Door het project hebben we afscheid genomen van de papieren voortgangsdocumenten en hebben we de overstap gemaakt op een state of the artdigitale leeromgeving (Leerrijk). Onze onderwijsorganisatie heeft een flinke efficiëntieslag gemaakt doordat facturen voortaan digitaal verwerkt kunnen worden en het nieuwe HRM en CRM systeem maakt dat RINO Zuid helemaal klaar is voor de toekomst.

OP NAAR FASE TWEE

Met het terechte slinger-momentje van Suzanne en Ricky nemen we afscheid van de eerste fase van het traject en stromen we door naar fase twee. Hierin gaan we de gerealiseerde verbeteringen nog verder optimaliseren. Dat houdt in dat we vooruit blijven kijken om te kunnen anticiperen op de toekomst, maar soms is het ook goed om even stil te staan en trots te zijn op de behaalde successen.

regie-vooruit-3-groot.jpg

regie-vooruit-1-groot.jpg