Vrijwilligers aan de slag met filmen en monteren
De verkregen subsidie gaat Markieza inzetten voor het aanschaffen van apparatuur en het geven van een drietal workshops: storytelling, filmen en montage. De workshops worden gegeven door ervaren professionals aan een groep vrijwilligers van Markieza, die al beschikken over (enige) ervaring met filmen en monteren. Een van de vrijwilligers is Michiel Verheul. Hij is ervaringsdeskundige en werkt freelance als producer.    

Filmpjes voor opleidingen RINO Zuid
Aangezien Markieza en RINO Zuid samen in een pand zitten, kreeg ook RINO Zuid snel lucht van dit mooie initiatief. Marrik van Rozendaal (directeur RINO Zuid): “We besloten mee te werken en het project deels te financieren. De te produceren films zijn immers een mooie aanvulling op ons opleidingsmateriaal.”

Nog twee vrijwilligers gezocht
Markieza is nog op zoek naar twee vrijwilligers die aan de slag willen met het filmen van de verhalen van ervaringsexperts. Het zou fijn zijn als zij al wat ervaring zouden hebben met filmen en monteren en zich bovendien kunnen vinden in de visie van Markieza. Bent u hierin geïnteresseerd, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact op via: info@markieza.org.