We zijn in de samenleving op zoek naar perfectie… maar in alles zit een barst. En juist daar komt het licht door naar binnen. Vanuit de kracht die verborgen zit in kwetsbaarheid, kun je verbinding aangaan met anderen. Je vult elkaar zo aan in kwaliteiten en gaat vanuit daar samen op weg.

Jij als POH-GGZ speelt een belangrijke rol in het begeleiden van je patiënt naar eigenaarschap, veerkracht en een betekenisvol leven. Je reikt mogelijkheden aan om de patiënt zelf te laten ontdekken, haar onvolkomenheden te omarmen en veiligheid te creëren om zichzelf te durven zijn. Je gaat op zoek naar de mens achter het gedrag en bouwt met de patiënt aan de brug naar eigen regie.

Tijdens inspirerende workshops en lezingen staan we stil bij medemenselijkheid. Wat is medemenselijkheid voor jou? En wanneer ervaar jij medemenselijkheid vanuit de ander en wat doet dat met je? We hebben aandacht voor eigenaarschap, veerkracht, verbinding… kortom we hebben aandacht voor jou en je medemens! Medemenselijkheid op 24 mei en ook daarna...

Kijk voor het programma en aanmelden op: Congres voor de POH-GGZ – Tijd voor medemenselijkheid (pohggzcongres.nl)