Wat kun je verwachten?
Anton Hafkenscheid neemt je mee in de vertrouwde basis: de therapeutische relatie, welke nog steeds onmisbaar en springlevend is. Tim Huijts verhaalt naar aanleiding van zijn onderzoek 'Positive Health at Work' hoe gezondheid gerelateerd is aan sociale ongelijkheid, en hoe de wisselwerking tussen gezondheid, onderwijs en werk verloopt.

In de middag gaan we tijdens twee workshoprondes met je in gesprek over de professional van de toekomst, bijvoorbeeld over hoe we in de huidige maatschappij en zorginstellingen omgaan met diversiteit en inclusie of welke ideeën je hebt over gender. Wandel je liever een rondje met de Buitenpsychologen? Dan kan dat ook!

Wil je meer weten over innovatie & technologie? Dan kom je aan je trekken met de Stress Autism Mate en STAPP@Work, stress-signaleringsapplicaties waarvan één voor volwassenen met ASS en één voor werknemers. Daarnaast laten we je kennismaken met ZeroPhobia, een volledig geautomatiseerde low-cost Virtual en Augmented Reality tool voor hoogtevrees, vliegangst en spinnenangst.

En nog veel meer.....

Bijpraten met collega's?
En wat zeker niet onbelangrijk is: bijpraten met vakgenoten! Dat kan tijdens een bezoek aan de RetroFuture expositie, de uitgebreide lunch of de borrel!

Pastel Roze Bloemig Bloemen Bruiloft Foto Collage (2).png