In 2016 is drs. Ellen Gielkens (Mondriaan) gestart met een onderzoek naar de toepasbaarheid van EMDR bij ouderen (60+) met posttraumatische stress-stoornis (PTSS) met zowel co-morbide persoonlijkheidspathologie als cognitieve problemen in vergelijking met een volwassenenpopulatie (60-). Tijdens dit webinar zal Ellen een achtergrond geven over trauma bij ouderen en de stand van zaken m.b.t. onderzoek naar traumabehandeling bij ouderen en hoe dit tot haar eigen onderzoek heeft geleid.

RINO Premium

RINO Premium is een bundeling van extra wetenschappelijke activiteiten en projecten, speciaal voor ons netwerk. RINO Zuid wil bijdragen aan het verkleinen van de kloof tussen wetenschap en praktijk en het versterken van de wetenschappelijke attitude van professionals. Dat doen we met RINO Premium. De activiteiten binnen RINO Premium zijn exclusief voor ons netwerk. Wil je bij dit (gratis) netwerk horen? Dat kan. Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier voor het webinar.

Meer informatie over RINO Premium vind je hier: https://rinozuid.nl/over-rino-zuid/rino-premium/

Praktisch

  • Via onderstaande knop kun je je aanmelden voor het webinar. Je ontvangt dan een week vantevoren een e-mail met een link naar de Zoomsessie en aanvullende informatie.
  • Tijdens het webinar kun je via de chat vragen stellen aan Ellen.
  • Er zijn geen kosten verbonden aan het webinar