4D-model in magazine De Eerstelijns en tijdens symposium op 12 april 2018

"Patiënten die zeggen beter te worden gehoord. Professionals die stellen meer te bereiken en hun werkdruk beter te kunnen reguleren." Hiermee begint het artikel in De Eerstelijns, platform voor strategie en innovatie in de eerste lijn. Hoe? Met behulp van het 4D-model een kader biedt, zowel in gesprek met de patiënt als in de samenwerking met professionals in het sociaal domein. Het is een manier van kijken, leren en doen door álle professionals op het gebied van zorg, sociaal welzijn en preventie in de wijk. 

Ook tijdens het symposium Samenwerking Eerstelijns Zorg en het Sociaal Domein op 12 april aanstaande is het 4D-model een belangrijk item. Jacqueline van Riet, huisarts en manager Overvecht Gezond, bestuurder Stichting Volte en stuwende kracht achter de ontwikkeling van het 4D-model vertelt  u tijdens het symposium  hoe het 4D-model in de praktijk werkt en wat de effecten voor patiënten/cliënten en betrokken professionals zijn. Maar ook hoe u het kunt invoeren en waar u op moet letten. 

Mocht u geïnteresseerd zijn, we hebben nog een aantal plaatsen. De kosten voor het symposium bedragen € 135,-. We starten om 14.30 uur en eindigen om 20.30 uur. 

Zie ook het vraaggesprek met Jaqueline van Riet en Linda Baars (buurtteammedewerker sociaal Utrecht, trainer bij Volte en spreker op het symposium) op onze website.