Hier vindt u informatie over diverse faciliteiten van RINO Zuid in Eindhoven. 

Locatie
RINO Zuid is gevestigd in de prachtig verbouwde Vincentius à Paulokerk aan de Vitruviusweg 2 te Eindhoven. Zowel per auto als openbaar vervoer een goed bereikbare locatie. Vanaf het Centraal Station rijden er zo'n 10 bussen per uur naar diverse haltes in de buurt van ons opleidingscentrum. Rondom het gebouw zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Niet elk navigatiesysteem herkent de Vitruviusweg. Zoek dan op Pastoor Duséeplein.

 

Lokalen en apparatuur
Wij beschikken over goed ingerichte ruime leslokalen met plaats voor 12 tot 24 personen. Ook zijn er nog enkele kleine ruimtes en zitjes die gebruikt kunnen worden voor het werken in subgroepen.
 

Alle grote leslokalen zijn functioneel ingericht en standaard voorzien van een smartboard oftewel een digitaal schoolbord.
Hiermee kunt u gebruik maken van de volgende audiovisuele middelen:

  • beamer 
  • laptop
  • video-/dvd-speler met versterker
  • draadloos internet
 

Tevens is er in elk leslokaal een flip-over met schrijfwaren aanwezig.
Op aanvraag kan ook de volgende apparatuur verzorgd worden:

  • opname apparatuur
  • videocamera (tot een set van maximaal 3)
  • overhead projector 

 

   
     
Lunches
Cursisten en docenten die een hele dag in Eindhoven onderwijs volgen of verzorgen, kunnen tussen de middag kosteloos gebruik maken van een heerlijk lunchbuffet.
Dit buffet staat klaar in ons bedrijfsrestaurant en wordt verzorgd door Klaut. catering.
  Leerrijk
Leerrijk is onze digitale leeromgeving. De plek waar u bezig kunt zijn met uw vak, opleiding en ontwikkeling, samen met anderen.
Alle opleidingsdeelnemers, cursisten, docenten en praktijkopleiders van RINO Zuid hebben toegang tot Leerrijk.
     
 

Gebruik onderwijsruimtes
RINO Zuid heeft een sfeervol onderwijsgebouw dat voldoet aan de moderne eisen. Ruim van opzet, goed bereikbaar en met veel gratis parkeergelegenheid. Als er voldoende plaats is stellen wij onze ruimtes ook beschikbaar aan organisaties uit ons netwerk voor opleidingen, vergaderingen en bijeenkomsten. Gebruik van onderwijsmiddelen, catering en andere faciliteiten is inclusief. Als u geïnteresseerd bent, kunt u een e-mail sturen naar catering@rinozuid.nl of bellen met tel. 040-2146 55 55.