Werken in de halfde lijn

Amsterdam-Duivendrecht

Symposium
SYMPOSIUM | 16 APR 2018 | AMSTERDAM-DUIVENDRECHT
Sociaal werk in de wijk? Werken in de halfde lijn!

Tijdens dit symposium praten de inleiders u bij aan de hand van recente opbrengsten uit praktijk- en actieonderzoek. Voorbeelden hiervan zijn de Samenredzaamheidsmonitor voor het in kaart brengen én houden van de samenredzaamheid van hulpvragers en het ondersteuningsplan voor het toeleiden naar passende zorg.

  • In het eerste deel van het symposium worden de verschillende opbrengsten van het onderzoek met de deelnemers besproken.
  • In het tweede deel gaan de inleiders dieper in op ‘casuïstiekbespreking’ en ‘ondersteuningsplan maken’. Tijdens het symposium delen zij recente inzichten en stemmen deze af met kennis en vaardigheden van de deelnemers waardoor er nieuwe inzichten kunnen ontstaan.
     

Korting

Komt u samen met collega's? Dan hebben wij voor u een aantrekkelijke meerpersoonskorting die oploopt tot 10%! Studenten krijgen bij vermelding van hun studentnummer € 29,- korting.

MEER INFORMATIE »
AANMELDEN »

 

Wij hopen van harte u op maandag 16 april te mogen verwelkomen. Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij de congresorganisatie.

Congressecretariaat
E. office@logacom.nl
T. 020-3203364

INFORMATIE »
AANMELDEN »

 

INBEGREPEN BIJ DEELNAME

 Partners

 
Naar overzicht