Symposium Individuele Plaatsing en Steun (IPS)

Amsterdam-Duivendrecht

 
Symposium
SYMPOSIUM | 12 MRT 2018 | AMSTERDAM-DUIVENDRECHT
Bewezen effectieve methodiek voor re-integratie van mensen met een (ernstige) psychische aandoening

Individuele Plaatsing en Steun (IPS) biedt mensen met een (ernstige) psychische aandoening het perspectief om een studie af te maken, een reguliere baan te krijgen én te behouden. Deze bewezen effectieve methode wint aan populariteit en biedt langdurige ondersteuning om maximale resultaten te behalen. De methodiek leert u mensen met een psychische aandoening te begeleiden zodat zij de regie over moeilijke situaties binnen hun opleiding of baan terugkrijgen en makkelijker re-integreren in het reguliere studie- of werkveld.

Dit middagsymposium informeert o.a. over de aanpak, resultaten op korte en langere termijn en ontwikkelingen binnen IPS. Alle kanten worden uitgebreid belicht zodat u leert hoe u deze methode zelf inzet en effectief te werk gaat. Het programma van sprekers op dit middagsymposium bestaat uit een gevarieerde samenstelling van drie professionals die zich op ontwikkelingen binnen IPS en herstel en re-integratie richten.

Korting

Komt u samen met collega's? Dan hebben wij voor u een aantrekkelijke meerpersoonskorting die oploopt tot 10%! Participatie en Herstel-abonnees ontvangen € 30,- korting op de deelnameprijs. Voorwaarde hiervoor is opgave van uw abonneenummer.

 

MEER INFORMATIE »
AANMELDEN »
INFORMATIE »
AANMELDEN »
 

Partners

 
Naar overzicht