4e Congres (Psycho)Trauma

Meervaart, Amsterdam

 
Logacom Congres
27 MAART 2018 | MEERVAART, AMSTERDAM | AANMELDEN »
Congresprogramma over signalering, diagnose en behandeling van trauma

De cijfers liegen er niet om: tussen de 25 en 50% van de kinderen heeft één of meerdere traumatische ervaringen opgedaan. Zo heeft u als hulpverlener in de zorg regelmatig te maken met cliënten en patiënten die trauma’s moeten verwerken. De signalering, begeleiding en behandeling van deze mensen is geen gemakkelijke opgave. Want hoe herkent u een trauma? En wat kunt u doen?

Traumatische ervaringen laten, vooral bij kinderen en (jong)volwassenen, littekens achter. Hierbij gaat het om zowel psychologische als fysieke gevolgen. Gevolgen zijn soms direct, maar soms ook pas jaren later merkbaar.  Het in staat stellen van een cliënt of patiënt om een trauma te verwerken is dus van groot belang. Wanneer een verwerkingsproces niet goed verloopt of stagneert, kan zich PTSS ontwikkelen.

Het 4e Congres (Psycho)Trauma op 27 maart 2018 in de Meervaart te Amsterdam heeft als doel u kennis over de meest recente wetenschappelijke inzichten op het gebied van traumaverwerking bij te brengen. Resultaten uit verschillende onderzoeken worden vertaald naar de dagelijkse praktijk waar u als professional mee te maken heeft.

Via onderstaande buttons gaat u naar de congreswebsite voor meer informatie over het programma of om u direct aan te melden. Snelle beslissers ontvangen 10% Early Bird korting op het deelnametarief, inschrijving moet dan uiterlijk 10 februari aanstaande online zijn ingevoerd.

MEER INFORMATIE »
AANMELDEN »

Voor vragen of opmerkingen over het congres kunt u contact opnemen met de congresorganisatie. Dit kan telefonisch op 020-3203364 en per mail via office@logacom.nl.

Hartelijke groet,

Het team van Logacom B.V.

INFORMATIE »
AANMELDEN »
 

PARTNERS


Naar overzicht