Babycongres

ReeHorst, Ede

Logacom Congres
CONGRES | 20 MRT 2018 | EDE
Over de ontwikkeling van baby's en invloeden van omgeving en interactie

Baby’s zijn de meest kwetsbare mensen van de samenleving. Het is dus zeer belangrijk om goed voor deze doelgroep te zorgen. Gelukkig is er steeds meer kennis over de ontwikkelingen van baby's. De invloed van de omgeving op de ontwikkeling van de baby krijgt meer aandacht en de interactie tussen moeder en kind is van groot belang voor de rest van het leven. Niet voor niets dat er steeds meer vraag is naar specialisme omtrent deze groep. Tijdens het Babycongres op 20 maart 2018 in de ReeHorst in Ede wordt gehoor gegeven aan het verzoek om kennis. U wordt op de hoogte gebracht van (nieuwe) inzichten rondom het thema baby’s.

Er is een plenair programma met lezingen over:

  • de ontwikkeling van de hersenen bij baby’s;
  • over de invloed van stress op de baby;
  • de vroege ouder-kind relaties en kwaliteit van interacties.;
  • de kwaliteit van de Nederlandse babyopvang.

Naast het plenaire gedeelte zijn er twee deelsessierondes en kunt u kiezen uit tien verschillende deelsessies met een breed aanbod van verschillende onderwerpen.

U krijgt kennis over de ontwikkeling in de eerste levensjaren van een kind, wat zowel ouders als professionals handvatten geeft voor de omgang met de baby als het verdere leven. Aan het eind van de dag bent u op de hoogte van de laatste stand van zaken van de wetenschappelijke en maatschappelijke ontwikkelingen en heeft u inzicht in verschillende methodieken rondom het thema baby’s.

Korting op deelname

Inschrijven kan nu nog extra voordelig! Voltooi uw inschrijving uiterlijk 1 februari en profiteer van het aantrekkelijke Early Bird tarief. Dit is 10% lager dan de reguliere deelnamekosten. Komt u samen met collega's? Vink dan ook de meerpersoonskorting aan en profiteer van korting tot 30%. Zie de pagina voorwaarden voor meer informatie.

 

Klik op de buttons hieronder voor meer informatie of om u direct aan te melden.

MEER INFORMATIE »
AANMELDEN »
INFORMATIE »
AANMELDEN »
 
 

PARTNERS

 
Naar overzicht