Nieuwe Zorgstandaard Autisme

Amsterdam-Duivendrecht

De nieuwe zorgstandaard autisme is gereed

De nieuwe zorgstandaard is in opdracht van het Netwerk Kwaliteitsontwikkeling GGZ (NKO) de afgelopen twee jaren door mensen met autisme, hun naasten en professionals die betrokken zijn bij de zorg voor mensen met autisme, tot stand gekomen. Een zorgstandaard heeft als doel de zorg zo te organiseren, dat mensen met autisme ook daadwerkelijk de zorg krijgen die ze nodig hebben. De zorgstandaard beschrijft vanuit het perspectief van de persoon met autisme waar zorg aan moet voldoen.

Tijdens dit MiddagSymposium wordt u geïnformeerd over de zorgstandaard en wat dit betekent voor de zorg voor mensen met autisme. Patiënten/zorgvragers, zorgverzekeraars, inspectie zullen de zorgstandaard als leidraad voor goede zorg gaan gebruiken. Daarom is het belangrijk dat ook hulpverleners goed weten wat de zorgstandaard inhoudt en hoe deze gebruikt kan worden. Hier leert u meer over tijdens dit symposium.

Deelname

De prijs voor deelname bedraagt slechts € 35,- excl. btw. Dit is inclusief de consumpties bij inloop, pauze en borrel na afloop.
*Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het NKO.

MEER INFORMATIE

AANMELDEN

Wij hopen van harte u op donderdag 22 februari te mogen verwelkomen. Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij de congresorganisatie.

Congressecretariaat

E. office@logacom.nl
T. 020-3203364

Naar overzicht