Het wat en hoe van de Hulpkaart

Meer informatie

Inleiding

Iedereen kan te maken krijgen met de Hulpkaart (voorheen Crisiskaart). Misschien ben je werkzaam binnen de hulpverlening en kun je cliënten attenderen op de Hulpkaart. Of krijg je op straat te maken met iemand die jou zijn of haar Hulpkaart overhandigt. Of misschien is er in jouw vriendenkring of familie iemand die baat heeft bij een kaart en om jouw medewerking vraagt. Met de Hulpkaart zorg je ervoor dat mensen tijdens een crisis worden geholpen zoals zij dat willen. De avond wordt voorafgegaan door een broodje met soep. Hebt u interesse in een Incompany training voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op via de knop ‘Incompany training aanvragen’. We gaan graag met u in gesprek.  

Iedereen kan te maken krijgen met de Hulpkaart (voorheen Crisiskaart). Misschien ben je werkzaam binnen de hulpverlening en kun je cliënten attenderen op de Hulpkaart. Of krijg je op straat te maken met iemand die jou zijn of haar Hulpkaart overhandigt. Of misschien is er in jouw vriendenkring of familie iemand die baat heeft bij een kaart en om jouw medewerking vraagt. Met de Hulpkaart zorg je ervoor dat mensen tijdens een crisis worden geholpen zoals zij dat willen.
De avond wordt voorafgegaan door een broodje met soep. Hebt u interesse in een Incompany training voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op via de knop ‘Incompany training aanvragen’. We gaan graag met u in gesprek.
 

Interesse doorgevenmodule nog niet ingepland
Meer informatie

Opmerkingen

Accreditatie is mogelijk in overleg. Deze module is...

Accreditatie is mogelijk in overleg. Deze module is ook opgenomen in het aanbod van ZonMw voor gemeentes. Hebt u interesse in een Incompany training voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op via de knop ‘Incompany training aanvragen’. We gaan graag met u in gesprek.

Incompany training aanvragen
Meer informatie

Aan bod komen

  • Wat is de hulpkaart en voor wie is deze bedoeld?
  • Hoe kom je aan een hulpkaart? Hoe werkt de procedure?
  • Wat te doen als om je medewerking gevraagd wordt?
  • Methodiek, waarin eigen inbreng wordt gevraagd.

  • Wat is de hulpkaart en voor wie is deze bedoeld?
  • Hoe kom je aan een hulpkaart? Hoe werkt de procedure?
  • Wat te doen als om je medewerking gevraagd wordt?
  • Methodiek, waarin eigen inbreng wordt gevraagd.

Docenten

Daniejel de Greef, Hersteldeskundige werkzaam bij FAMEUS

Instroomniveau

Iedereen die meer wil weten of leren over de Hulpkaart 

Doelgroep

Volwassenen

Omvang

3 uur

Kosten

€ 60,00