Bij RINO Zuid bieden we u een modulair opgebouwde psychotherapie opleiding. Uiteraard betaalt u daarbij alleen voor de modules die u daadwerkelijk volgt. 

Voor de deelnemers die na 1 januari 2018 met de PT-opleiding starten gelden de volgende prijzen:

  • Jaarbedrag: € 4.100,-*
  • Prijs per module-uur: € 20,-*

Voor 2017 is het tarief per opleidingsjaar € 1.880,-* en € 37,-* per gevolgd module-uur (geldig voor opleidingsdeelnemers gestart voor 1 januari 2018).

Toegang tot de digitale leeromgeving en verplichte literatuur vallen binnen de bovengenoemde kosten. Koffie, thee en lunch zijn gratis. De kosten van de praktijkbegeleiding, werkbegeleidingen supervisie worden door de praktijkinstelling bekostigd. Als psychotherapeut in opleiding heeft u hier een betaalde opleidingsplaats.

* RINO Zuid behoudt zich het recht voor haar tarieven jaarlijks te indexeren.

Aanmelding
Binnen de regio Zuid Nederland is een aantal praktijkinstellingen erkend als opleidingsplaats tot psychotherapeut. De praktijkinstelling draagt kandidaten voor aan RINO Zuid. Zonder praktijkinstelling kunt u de PT-opleiding niet volgen.

Opleidingsregister
Vanaf 1 juli 2014 zijn alle deelnemers aan een BIG-opleiding verplicht zich in te schrijven in het Opleidingsregister BIG-opleidingen. Ga naar de website van de Federatie van Gezondheidszorgpsychologen. Maak een account aan en meld u daarna aan als opleidingsdeelnemer door deze toelatingsbrief te uploaden (zie www.fgzpt.nl). Aan de inschrijving in dit register zijn kosten verbonden.

Klik hier voor de algemene voorwaarden opleidingsregister.