Wilt u graag psychotherapeut voor kinderen en jeugd worden? 

Ligt uw hart bij het werken als psychotherapeut met kinderen en jeugd? Heeft u interesse in hun ontwikkelingsproces en de manier waarop dat beïnvloed wordt door psychische problemen? En vindt u het een uitdaging om te werken in een meerdimensionale omgeving, waar niet alleen kinderen, maar ook hun ouders, begeleiders en/of andere volwassenen een rol spelen? Dan is de differentiatie kinder- & jeugdpsychotherapie van RINO Zuid wat u zoekt. 
 
Deze differentiatie kinder- en jeugdpsychotherapie is onderdeel van de postacademische opleiding tot psychotherapeut van RINO Zuid. RINO Zuid is sterk in opleiden en heeft expertise en ervaring op het gebied van psychotherapie voor kinderen en jeugd. Wij hebben de ambitie ons de komende jaren te ontwikkelen als dé specialist op dit vakgebied. Inspirerende en kwalitatief hoogstaande opleidingen staan hierbij centraal.
 
Modulaire opbouw
De opleiding is modulair opgebouwd. Daardoor is het mogelijk uw opleiding af te stemmen op uw vooropleiding en in aanmerking te komen voor een beperkt aantal vrijstellingen. Uiteraard binnen de wettelijke kaders en spelregels. Bovendien heeft u door de modulaire opbouw enige regelruimte in het te volgen programma. Op deze manier proberen wij met u een zo optimaal mogelijk programma op maat samen te stellen.

Wilt u meer weten?
Kijk dan verder op deze website of neem contact op met de hoofdopleider of opleidingsmanager via opleiding@rinozuid.nl of 040-2146550. We vertellen u graag meer.
Wilt u meer weten over de opleiding psychotherapie volwassenen en ouderen? Klik dan verder naar de opleiding Psychotherapeut V&O.