LVVP-congres 2017: vroegboekkorting tot 1 april

Rijtuigenloods in Amersfoort

Tot 1 april a.s. kunt u zich met vroegboekkorting inschrijven voor het tweede LVVP-congres dat plaatsvindt op vrijdag 22 september a.s. in de inspirerende Rijtuigenloods in Amersfoort. Het congres staat open voor LVVP-leden maar ook voor andere belangstellenden uit de ggz. Klik hier voor de congrespagina en het inschrijfformulier.

Zoals u weet, ligt de nadruk in het zorgbeleid de laatste jaren sterk op transparantie, in de zin van verantwoording naar beleidsmakers en verzekeraars. Het congres richt zich ook op dat thema, maar dan niet als verantwoording naar buiten, want daar ligt de wezenlijke focus voor de zorgverlener zelf immers niet. Er is sprake van een toenemende tendens om de eigen ziel als behandelaar bloot te geven. We richten ons op de congresdag daarom naar binnen, op de permeabiliteit van onszelf, met de vraag of we dat willen en of de cliënt daarop zit te wachten.

Onder deze titel dagen we u als ggz-professional uit de blik naar binnen te richten om te achterhalen wie u als mens in die functie zelf bent. Het congres wil u prikkelen om uzelf recht in de spiegel aan te kijken en u kenbaar te maken.

Het congres biedt daartoe een boeiend programma, met hoogleraar Paul Verhaeghe en schrijver Griet Op de Beeck als plenaire sprekers. Arnoud van Buuren treedt op als dagvoorzitter. Daarnaast bieden we 14 boeiende en zeer uiteenlopende workshops aan rondom het centrale thema. En niemand minder dan cabaretier Tim Fransen sluit het congres af met een speciaal voor ons geschreven conference.

Naar overzicht