Kosten
Bij RINO Zuid bieden we u een modulair opgebouwde opleiding. Dat betekent dat ook onze tarieven anders opgebouwd zijn dan bij reguliere opleidingen. Uiteraard betaalt u daarbij alleen voor de modules die u daadwerkelijk volgt. Wij hanteren dan ook een vast bedrag aan opleidingskosten van € 1.880,-* per opleidingsjaar en € 37,-* per gevolgd module-uur.
 
Facturatie van de opleidingskosten vindt plaats een maand voordat u aanvangt met de opleiding. Deelnemers aan de volledige opleiding ontvangen 4 jaar lang ieder jaar in de betreffende maand een factuur van € 1.880,-.* Deelnemers aan de verkorte opleiding (voor gz-psychologen) ontvangen 3 jaar lang ieder jaar in de betreffende maand een factuur van € 1.880,-.* Facturatie van de modules vindt plaats per module. 
 
Deze kosten zijn exclusief leertherapie en inclusief koffie, thee en lunch gedurende de lesdagen en inclusief toegang tot de digitale leeromgeving en verplichte literatuur. Kosten voor de praktijkopleiding, werkbegeleiding en supervisie worden door de praktijkopleidingsinstelling bekostigd.

Aanmelding
Binnen de regio Zuid Nederland is een aantal praktijkinstellingen erkend als opleidingsplaats tot psychotherapeut. De praktijkinstelling draagt kandidaten voor aan RINO Zuid. Zonder praktijkinstelling kunt u de PT-opleiding niet volgen.

Opleidingsregister
Vanaf 1 juli 2014 zijn alle deelnemers aan een BIG-opleiding verplicht zich in te schrijven in het Opleidingsregister BIG-opleidingen. Ga naar de website van de Federatie van Gezondheidszorgpsychologen. Maak een account aan en meld u daarna aan als opleidingsdeelnemer door deze toelatingsbrief te uploaden (zie www.fgzpt.nl). Aan de inschrijving in dit register zijn kosten verbonden.

Klik hier voor de algemene voorwaarden opleidingsregister.

* De vermelde tarieven gelden voor 2017. RINO Zuid indexeert haar tarieven jaarlijks.